Moto GP : Ανέλπιστη νίκη του Μάρκεθ στη Χερέθ (vid)

Moto GP : Ανέλπιστη νίκη του Μάρκεθ στη Χερέθ (vid)

Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στη Χερέθ, με τον Μαρκ Μάρκεθ να παίρνει μια σπουδαία νίκη και να αυξάνει τη διαφορά του από τους Ζοάν Ζαρκό και Μάβερικ Βινιάλες.

Μπορεί να ξεκίνησε από την 5η θέση, παρόλα αυτά ο Μαρκ Μάρκεθ κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, που του επιτρέπει να αυξήσει και άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του. Απίστευτο συμβάν μεταξύ Ντοβιτσιόζο, Λορένθο, Πεδρόσα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Χόρχε Λορένθο που στην εκκίνηση κατάφερε να στρίψει πρώτος. Ο Μάρκεθ πέρασε αμέσως τον Κράτσλοου, συνεχίζοντας να πιέζει.

Στον τρίτο γύρο, κατάφερε να περάσει τρίτος, προσπερνώντας τον Ζαρκό, ενώ στη συνέχεια πέρασε και τον Πεντρόσα για να ανέβει στη δεύτερη θέση.

Με 8 γύρους πριν το τέλος και τον Μάρκεθ να είναι πρώτος, οι διώκτες του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Χόρχε Λορένθο και Ντάνι Πεδρόσα είχαν ένα απίθανο ατύχημα που άφησε και τους 3 εκτός. Συγκεκριμένα, ο Ντοβιτσιόζο προσπάθησε να περάσει τον Λορένθο, ο Ισπανός έκλεισε προς το κέρμπ και έπεσε πάνω στον Πεδρόσα. Μάλιστα από τη σύγκρουση, παρέσυραν και τον Ντοβιτσιόζο. Έτσι και οι 3 έμειναν εκτός, με τους αγωνοδίκες να μην επιβάλλον ποινές.

https://www.youtube.com/watch?v=slQjcpSsf9M

Αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι ήταν οι Ζαρκό και Πετρούτσι που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, παρά τις προσπάθειες των Ιανόνε (4ος), Μίλερ (5ος) και Βαλεντίνο Ρόσι (6ος).

Η κατάταξη μετά το GP της Χερέθ

1. Μαρκ Μάρκεθ 70
2. Ζοάν Ζαρκό 58
3. Μάβερικ Βινιάλες 50
4. Αντρέα Ιανόνε 47
5. Αντρέα Ντοβιτσιόζο 46
6. Βαλεντίνο Ρόσι 40

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ