Θα σπάσει την γκίνια του poleman στο Μονακό ο Ρικιάρντο; (vid)

Θα σπάσει την γκίνια του poleman στο Μονακό ο Ρικιάρντο; (vid)

Ο Ντάνι Ρικιάρντο, με εκπληκτική επίδοση και έναν ταχύτατο γύρο, πήρε την pole posi-tion στο Grand Prix του Μονακό και καλείται σήμερα να σπάσει μια γκίνια που κρατάει τρία χρόνια.

Η παράδοση στο Grand Prix του Μονακό λέει πως ο πιλότος που κατακτά την pole position, έχει σοβαρό πλεονέκτημα για να νικήσει και στον αγώνα της επόμενης μέρας. Την τελευταία τριετία όμως υπάρχει μια συνεχιζόμενη… γκίνια για τον κάθε poleman, αφού στους αγώνες όλο και κάτι γίνεται με αποτέλεσμα να χάνεται η πρωτιά από τους ταχύτερους των χρονομετρημένων δοκιμαστικών του Σαββάτου.

Το 2015, ταχύτερος το Σάββατο ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, αλλά στον αγώνα περιορίστηκε στην τρίτη θέση πίσω από τον Ρόσμπεργκ (1ος) και Φέτελ. Το 2016, ο Ρικιάρντο (όπως και φέτος) πήρε την pole, αλλά στο Grand Prix τερμάτισε 2ος πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ πέρσι το 2017, ο Κίμι Ράικονεν είχε την ίδια μοίρα, αφού ήταν ο ταχύτερος το Σάββατο, αλλά… 2ος την Κυριακή βλέποντας την εξάτμιση του ομόσταυλου του στη Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Θα έχουμε και τέταρτη φορά το ίδιο σκηνικό ή ο Αυστραλός πιλότος θα κάνει τη διαφορά; Η συνέχεια επί της οθόνης σε λίγη ώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ