Σπα… τριετίας στην Formula 1

Σπα… τριετίας στην Formula 1

Αναπόσπαστο κομμάτι της Formula 1 θα συνεχίσει να είναι η πίστα του Σπα και το βελγικό Grand Prix, αφού υπεγράφη νέο τριετές συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ένα από τα παλιότερα Grand Prix στην Ιστορία της Formula 1, αυτό του Βελγίου, θα συνεχίσει να είναι στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 73 φορές που έχει διεξαχθεί αγώνας στο Βέλγιο, τις 60 έλαβε χώρα στην εν λόγω πίστα. Η πίστα άλλωστε έχει και δύο από τις θρυλικές στροφές του πρωταθλήματος, την Eau Rouge και την Blanchimont, που είναι από τις αγαπημένες των οδηγών.

Η συμφωνία θεωρούνταν δεδομένη και άφησε αμφότερες τις πλευρές ευχαριστημένες, όπως αποκάλυψε και η διευθύντρια προώθησης και επιχειρηματικών σχέσεων της Formula 1:

«Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία. Αυτό σημαίνει πως η F1 και το Grand Prix Βελγίου συνεχίζουν μαζί για ακόμη τρία χρόνια. Η F1 γεννήθηκε στην Ευρώπη και το μέλλον του σπορ χρειάζεται να κρατηθούν σταθερές οι ισχυρές βάσεις του, καθώς εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Σπα είναι μέρος αυτής της φανταστικής ιστορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ