«1-2» οι Mercedes, pole position ο Χάμιλτον στο γαλλικό Grand Prix (vid)

«1-2» οι Mercedes, pole position ο Χάμιλτον στο γαλλικό Grand Prix (vid)

Το «1-2» έκανε η Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές του γαλλικού Grand Prix με τους Χάμιλτον και Μπότας να εκκινούν από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης και τον Φέτελ στην 3η θέση.

Σε εξαιρετική κατάσταση τα μονοθέσια και οι οδηγοί της Mercedes με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι ο ταχύτερος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του γαλλικού Grand Prix και τον Βαλτέρι Μπότας να ακολουθεί κατά πόδας στη 2η θέση. Τρίτος θα εκκινήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ οι Red Bull «4-5» με τους Μαξ Φερστάπεν και Ντάνι Ρικιάρντο αντίστοιχα.

Από την 6η θέση θα ξεκινήσει αύριο ο Κίμι Ράικονεν με Ferrari, 7ος ο Σάινθ με Renault, 8ος ο Λεκλέρκ με Sauber, ενώ στην 9η και 10η θέση βρέθηκαν οι Μάγκνουσεν και Γκροζάν, με την ευχάριστη έκπληξη τoυ φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ομάδα της Haas.

Απογοήτευσε και πάλι η McLaren και ο Φερνάντο Αλόνσο που δεν κατάφερε εκ νέου να μπει στη δεκάδα (16ος), ενώ ο Γκροζάν κατετάγη 10ος χωρίς να καταγράψει χρονομετρημένο γύρο στο Q3 λόγω ατυχήματος που είχε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ