Ο Μπότας στην pole position του Αυστριακού Grand Prix

Ο Μπότας στην pole position του Αυστριακού Grand Prix

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Βάλτερι Μπότας θα ξεκινήσει από την pole position στο Γκραν Πρι της Αυστρίας. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Χάμιλτον και Φέτελ.

Νικητής των κατατακτήριων δοκιμών του Γκραν Πρι της Αυστρίας ήταν ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και θα ξεκινήσει στην αυριανή κούρσα από την pole position.

Ο Φινλανδός με 1:03.130 ήταν ο ταχύτερος στην τρίτη περίοδο των κατατακτήριων. Πίσω του βρέθηκε ο έτερος οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον (1:03.149) μόλις 19 εκατοστά του δευτερολέπτου αργότερος. Την προπορευόμενη τριάδα συμπλήρωσε ο πρώτος οδηγός της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ με 1:03.464.

Ο ομόσταυλος του Γερμανού, Κίμι Ράικονεν βρέθηκε στην τέταρτη θέση και την πεντάδα έκλεισε ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν. Η δεύτερη Red Bull, αυτή του Ντάνιελ Ρικιάρντο θα εκκινήσει από την έβδομη θέση.

Ανάμεσα στα μονοθέσια της Αυστριακής ομάδας βρέθηκε η Haas του Ρομέν Γκροζάν, ενώ η έτερη Haas με οδηγό τον Κέβιν Μάγκνουσεν βρέθηκε στην όγδοη θέση.

Την δεκάδα έκλεισαν οι δύο Renault με τον Κάρλος Σάινθ να εκκινεί από την ένατη θέση στον αυριανό αγώνα και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ από τη δέκατη.

Η εκκίνηση του αυριανού αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 15:45

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων :

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ