Οτζέι: «Δεν υπάρχει συμβιβασμός με τη Honda»

Οτζέι: «Δεν υπάρχει συμβιβασμός με τη Honda»

Μετά από τρία χρόνια, όπου η McLaren έπαιρνε κινητήρες από  τη Honda, οι δρόμοι τους «χώρισαν». Στις δηλώσεις του ο Μανσούρ Οτζέι τόνισε πως οι δύο ομάδες «δεν τα βρήκαν» και πως γενικά είχαν πάρα πολλά προβλήματα. Αναλυτικά: «Δε νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω πόσο δύσκολο ήταν. Ήταν δύσκολο και για εκείνους. Υπήρξε έλλειψη προσπάθειας […]

Μετά από τρία χρόνια, όπου η McLaren έπαιρνε κινητήρες από  τη Honda, οι δρόμοι τους «χώρισαν».

Στις δηλώσεις του ο Μανσούρ Οτζέι τόνισε πως οι δύο ομάδες «δεν τα βρήκαν» και πως γενικά είχαν πάρα πολλά προβλήματα.

Αναλυτικά: «Δε νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω πόσο δύσκολο ήταν. Ήταν δύσκολο και για εκείνους.

Υπήρξε έλλειψη προσπάθειας από τη δική τους πλευρά (της Honda) και όχι από τη δική μας. Απλά δε λειτούργησε. Δεν ήταν καλό γι’ αυτούς και για μας. Σε αυτή την περίπτωση ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει κάτι άλλο. Ελπίζω αυτό να λειτουργήσει γι’ αυτούς και για μας. Μην ξεχνάτε ότι θα μπορούσαν να είναι μεγάλοι αντίπαλοι.

Είμαι χαρούμενος που μένουν στο άθλημα, όμως κάποιες φορές τα πράγματα απλά δεν πάνε καλά μεταξύ συνεργατών. Είναι σαν να μην υπάρχει συμβιβασμός σ’ έναν γάμο. Είναι η σωστή απόφαση και ως ομάδα ανυπομονούμε για την αλλαγή. Έχουν κάνει ό,τι μπορούσαν, το ίδιο κι εμείς, αλλά δε δούλεψε.

Ήρθαν οι συνέπειες για εκείνους και για εμάς», ήταν τα λόγια του, σε συνέντευξή του στο ένθετο GP Gazzette του Motorsport.

Πλέον, προμηθευτής κινητήρων της ΜcLaren είναι η Renault, με τον Οτζέι να τονίζει πως οι Βρετανοί θέλουν να επανέλθουν στις νίκες.

«Ως οπαδός και άνθρωπος των σπορ, όσο είμαι εδώ θέλω να κερδίζουμε. Αυτό είναι το DNA μας, είμαστε εδώ για να κερδίζουμε. Ήμασταν εδώ πριν και μην ξεχνάτε ότι η Ferrari έμεινε 20 χρόνια χωρίς να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος το ξεχνάει αυτό, αλλά θα επιστρέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ