Ο Χάμιλτον χάλασε το πάρτι της Ferrari

Ο Χάμιλτον χάλασε το πάρτι της Ferrari

Ο Λουίς Χάμιλτον τερμάτισε στην πρώτη θέση στο γκραν πρι της Μόντσα και χάλασε το πάρτι της Ferrari. Τέταρτος ο Φέτελ, έχασε την πρωτιά o Ραϊκόνεν πέντε γύρους πριν το τέλος.

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής στο σημερινό γκραν πρι της Μόντσα και οδεύει προς τον πέμπτο προσωπικό τίτλο του, έτσι η Mercedes χάλασε το πάρτι που ευελπιστούσε να στήσει η Ferrari, στο 14ο αγώνα της χρονιάς στη F1. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κίμι Ραϊκόνεν της Ferrari, ενώ τρίτος είδε την «καρό σημαία» ο έτερος άσος της Mercedes, Βάλτερι Μπότας.

Ο Κίμι Ράικονεν είχε την πρωτιά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το σημείο που ο Χάμιλτον τον προσπέρασε ήταν πέντε γύρους πριν το τέλος, όταν ο πρώτος έχασε έδαφος λόγω της φθοράς των ελαστικών του.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εκείνος που τερμάτισε στην τρίτη θέση, ωστόσο έπεσε στην πέμπτη εξαιτίας της ποινής πέντε δευτερολέπτων που δέχθηκε, για μια επαφή που είχε με τον Βάλτερι Μπότας στην τελική ευθεία.

Μεγαλύτερη έκπληξη, πάντως, αποτελεί η τέταρτη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τελευταίος, μάλιστα, κατάφερε να ανέβει εκεί από την τελευταία θέση, στην οποία είχε βρεθεί λόγω τιμωρίας, ύστερα από επαφή που είχε με τον Χάμιλτον στον πρώτο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ