Moto GP : Θριαμβευτής ο Ντοβιτσιόζο στο Σαν Μαρίνο

Moto GP : Θριαμβευτής ο Ντοβιτσιόζο στο Σαν Μαρίνο

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο, με την Ιταλική ομάδα να πανηγυρίζει μια μεγάλη «εντός έδρας» νίκη

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο εκκινώντας από την τέταρτη θέση κατάφερε να επικρατήσει στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο, οδηγώντας εκπληκτικά την Ducati του. Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εκκίνηση ο Ιταλός αναβάτης βρέθηκε πολύ γρήγορα στη δεύτερη θέση πίσω από τον ομόσταυλο του Χόρχε Λορένθο.

Στην εξέλιξη της κούρσας προσπέρασε και τον Ισπανό αναβάτη που είχε την pole position και κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση. Πίσω του ο Λορένθο, ο οποίος ήταν πολύ γρήγορος στα χρονομετρημένα του Σαββάτου, υπέπεσε σε ένα οδηγικό λάθος που δεν συνάδει με την εμπειρία και την κλάση του, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει ο Μαρκ Μάρκεθ με Honda.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε Καλ Κράτσλοου, επίσης με Honda, συμπληρώνοντας τις θέσεις του βάθρου. Ο Μαρκ Βινιάλες εκκίνησε από την τρίτη θέση αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωτοπόρων και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην πέμπτη θέση, πίσω από τον Ισπανό Άλεξ Ρινς.

Η νίκη του Ντοβιτσιόζο είναι αρκετά σημαδιακή, καθώς η νίκη ενός Ιταλού αναβάτη της Ducati, μέσα στο Σαν Μαρίνο είναι κάτι ξεχωριστό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Grand Prix του Σαν Μαρίνο

Η βαθμολογία των οδηγών

1) Μάρκεθ 221

2) Ντοβιτσιόζο 154

3) Ρόσι 151

4) Λορένθο 130

5) Βινιάλες 124

6) Κράτσλοου 119

7) Ζαρκό 110

8) Πετρούτσι 110

9) Ιανόνε 92

10) Ρινς 79

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ