Απολογήθηκε ο Φενάτι, αλλά η ομάδα του τον απέπεμψε

Απολογήθηκε ο Φενάτι, αλλά η ομάδα του τον απέπεμψε

Ο Φενάτι απολογήθηκε για την ανοησία του να πατήσει φρένο το του Μάντζι, αλλά η ομάδα του δεν άλλαξε απόφαση και τον αποδέσμευσε

Η απαράδεκτη ενέργεια του Μάρκο Φενάτι να πατήσει το φρένο του Στέφανο Μάντζι κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο για το Moto 2 έκανε τον γύρο του κόσμου αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ιταλός αναβάτης απολογήθηκε σήμερα για την απερίσκεπτη πράξη του λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο. Σήμερα το πρωί με καθαρό μυαλό, ευχόμουν να ήταν απλώς ένα κακό όνειρο. Σκέφτομαι τις στιγμές αυτές και πάλι, έκανα μια ελεεινή κίνηση, δεν ήμουν άνθρωπος. Ζητώ ξανά συγγνώμη από όσους με πίστεψαν και όσους πλήγωσα με τις ενέργειές μου».

Η μεταμέλεια του Φενάτι όμως δεν ήταν αρκετή ώστε να «σώσει» το όνομα του και το συμβόλαιο του. Η ομάδα του Marinelli Snipers αφού πρώτα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαχώρισε τη θέση της από την επικίνδυνη ενέργεια του Φενάτι, εν συνεχεία έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επίσης η  Forward Racing, η ομάδα με την οποία θα συνεργαζόταν από το νέο πρωτάθλημα ο Φενάτι, ακύρωσε τη συμφωνία λέγοντας συγκεκριμένα ότι είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ