Χάμιλτον : «Στο Playstation επέλεγα τον Ράικονεν»

Χάμιλτον : «Στο Playstation επέλεγα τον Ράικονεν»

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ο οδηγός που διάλεγε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Formula 1 ήταν ο Κίμι Ράικονεν

Ο Λιούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει του Grand Prix της Σινγκαπούρης ρωτήθηκε κατά πόσο θα του λείψει ο Κίμι Ράικονεν και η απάντηση του ήταν χαρακτηριστική. Ο Άγγλος πιλότος αποκάλυψε ότι πριν αρχίσει την πορεία του στη Formula 1 όταν έπαιζε Playstation διάλεγε τον Φινλανδό και φαντασιωνόταν ότι έμπαινε στη θέση του και έτρεχε με τον μονοθέσιο της McLaren Mercedes. Πιο αναλυτικά ο Χάμιλτον δήλωσε:

«Αν θα μου λείψει ο Κίμι; Νομίζω είναι πάντα μια δύσκολη ερώτηση, αν θα σου λείψει κάποιος. Θεωρώ ότι σίγουρα θα λείψει στο σπορ. Δεν θα κρύψω ότι πριν ακόμη μπω στη Formula 1, όταν έπαιζα PlayStation, επέλεγα πάντα τον Κίμι. Ονειρευόμουν πως ήμουν εγώ στη θέση του. Μετά θυμάμαι το πρώτο αυτοκίνητο στη McLaren, με το set up του Κίμι και την ανάρτηση που χρησιμοποιούσε.

Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Ήταν απίστευτη εμπειρία, θεωρούσα ότι το οδηγικό μας στυλ ήταν παρόμοιο καθώς γρήγορα συνήθισα με αυτό το set up. Έχει μια φανταστική καριέρα, ήταν πραγματικά τιμή μου που αγωνίστηκα απέναντί του. Μοιάζει όμως να είναι… παγωμένος, σαν τον πάγο! Έχει ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά του, δεν δείχνει να γερνάει. Δεν ξέρω αν αυτό χαρακτηρίζει όλους τους Φινλανδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ