Νικητής ο Χάμιλτον στη «στημένη», εσωτερική μάχη των Μερσέντες

Νικητής ο Χάμιλτον στη «στημένη», εσωτερική μάχη των Μερσέντες

Η Μερσέντες έδωσε εντολή στον Μπότας να αφήσει τον Χάμιλτον να περάσει και ο Βρετανός έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Νικητής στο Grand Prix της Ρωσίας αναδείχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον με τον ομόσταυλό του στη Μερσέντες να τερματίζει πίσω του και τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Φεράρι να κλείνει την τριάδα του βάθρου.

Η Γερμανική εταιρία έχει βρει την μυστική συνταγή για τις ρυθμίσεις στην πίστα του Σότσι καθώς και φέτος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έκανε εύκολα το 1-2 τόσο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και στον αγώνα. Βέβαια ο νικητής του Grand Prix θα μπορούσε εύκολα να ήταν ο Μπότας αν η ομάδα του δεν έδινε εντολή να ελαττώσει ρυθμό και να αφήσει τον Λιούις Χάμιλτον να περάσει επικεφαλής.

Άκομψο μεν νόμιμο δε και με τον σκοπό να αγιάζει τα μέσα ο Βρετανός πιλότος της Μερσέντες έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Πίσω από την πρώτη τριάδα βρέθηκε η δεύτερη Φεράρι με οδηγό τον Κίμι Ράικονεν ενώ στην 5η και 6η θέση ακολούθησαν οι δύο Red Bull. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Λεκλέρκ, Μάγκνουσεν, Οκόν και Πέρεζ.

Η κατάταξη του Ρωσικού Grand Prix

Η βαθμολογία των οδηγών
1. Χάμιλτον 306
2. Φέτελ 256
3. Μπότας 189
4. Ραϊκόνεν 186
5. Φερστάπεν 158
6. Ρικιάρντο 134
7. Μάγκνουσεν 53
7. Χούλκενμπεργκ 53
9. Αλόνσο 50
10. Πέρες 47
10. Οκόν 47

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ