Formula 1 : Σενάρια για επιστροφή της Alfa Romeo, μέσω της Sauber

Formula 1 : Σενάρια για επιστροφή της Alfa Romeo, μέσω της Sauber

Αρκετές είναι οι πιθανότητες επιστροφής της Alfa Romeo στη Formula 1, μέσω της Sauber.

Η Sauber είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ανακοινώσει έως τώρα κανέναν από τους δύο πιλότους που θα βρίσκονται στα μονοθέσια της το 2018, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει η ελβετική εταιρία αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι.

Αυτή η ανακοίνωση έχει αργήσει, καθώς ακόμη υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Ferrari και Sauber, για το ποιοι θα κάθονται στα μονοθέσια του χρόνου. Έπειτα από τη συμφωνία για προμήθεια κινητήρων η Sauber θα λειτουργεί σαν δεύτερη ομάδα της Ferrari, με τη Scuderia να θέλει να αποφασίσει και για τους δύο οδηγούς.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα Τσαρλς Λεκλέρκ και Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα πάρουν την ευκαιρία τους στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μέσω της Sauber.

Αντίθετα, η ελβετική ομάδα θέλει να επιλέξει εκείνη το έναν από τους δύο οδηγούς, λόγω της εκτίμησης που τρέφουν οι επικεφαλής της στον Μάρκους Έρικσον.

Παράλληλα με τις συζητήσεις για τους πιλότους, υπάρχει έντονη φημολογία για την επιστροφή του ονόματος της Alfa Romeo στη Formula 1. Αυτό συμβαίνει, καθώς Ferrari και Alfa Romeo βρίσκονται στον ίδιο όμιλο εταιριών, το FCA Group.
Αν τελικά προχωρήσει αυτό το σενάριο, το μόνο που θα αλλάξει θα είναι το σήμα στους κινητήρες, καθώς αυτοί θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ferrari.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ