Χάμιλτον και Μπότας αποθέωσαν την Mercedes

Χάμιλτον και Μπότας αποθέωσαν την Mercedes

Οι δύο πιλότοι δήλωσαν περήφανοι για την ομάδα τους, μετά το 1-2 στη Σουζούκα - «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάμιλτον.

Ο… τυφώνας Λιούις Χάμιλτον «χτύπησε» και στη Σουζούκα, με τον Βρετανό πιλότο της Mercedes να παίρνει άνετα την pole position. Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο έτερος πιλότος της Mercedes, Βαλτέρι Μπότας, με τους δύο team mates να επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της γερμανικής ομάδας. Ο Χάμιλτον μετά το τέλος των κατακτήτριών δοκιμών, τόνισε ότι το 1-2 στην Ιαπωνία είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, ενώ ο Φινλανδός δήλωσε ότι άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας είναι περήφανοι για την σημερινή απόδοσή τους.

Συγκεκριμένα, ο Χάμιλτον δήλωσε: «Είναι πραγματικά δύσκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση σε τέτοιες στιγμές, μια ακόμη μεγάλη διαφορά που έχουμε κάνει ως ομάδα φέτος. Κάθε ομάδα έχει έξυπνους ανθρώπους σε αυτή, όμως πρέπει να παίρνεις σωστές αποφάσεις και όταν πιέζεσαι. Για αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Ειλικρινά, δεν πίστεψα ποτέ ότι η απόφαση των Ferrari ήταν και η σωστή. Προφανώς, εμείς πήραμε τη σωστή απόφαση ως ομάδα» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Από την πλευρά του ο Μπότας, τόνισε: «Από όσα έχω ζήσει μέσα στις δύο σεζόν μου στην ομάδα, σήμερα ήταν μια από τις πιο καλές μας μέρες. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα κάναμε, για το αυτοκίνητο, για το πως δουλέψαμε. Η κάθε μια απόφαση που πήραμε ήταν σωστή, όλοι ήταν ήρεμοι. Μπορεί να έδειξε περίεργο από έξω, όμως μέσα όλα ήταν ήρεμα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και τελικά πήραμε τις σωστές αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ