Εύκολα ο Βινιάλες στην Αυστραλία (pic)

Εύκολα ο Βινιάλες στην Αυστραλία (pic)

Ο Μάβερικ Βινιάλες με Yamaha, επικράτησε εύκολα στο grand prix της Αυστραλίας αφήνοντας πίσω του τους Αντρέα Ιανόνε και Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Μόλις έκτος ο Βαλεντίνο Ρόσι.

 

Ο Βινιάλες είχε προβλέψει από εχθές τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας του, δηλώνοντας πως «μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και πρέπει να είμαι καλά για την κούρσα». Ο Ισπανός δεν μπήκε καλά στον αγώνα και βρέθηκε στην ένατη θέση στον πρώτο γύρο. Από τον 9ο γύρο και μετά, βελτίωσε αισθητά την παρουσία του και κατ΄ επέκταση την θέση του, μέχρι που τερμάτισε πρώτος.

Στους τελευταίους γύρους ο Βινιάλες ξέφυγε και κατάφερε να κερδίσει σχετικά άνετα τον αγώνα. Ο Ιανόνε τερμάτισε 2ος αφού κατάφερε να περάσει τον Ντοβιτσιόζο που με την σειρά του είχε ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπαουτίστα που έμεινε 4ος. Στον τελευταίο γύρο και ο Ρινς πέρασε τον Ρόσι που τελικά πήρε μόλις μια 6η θέση.

Οσον αφορά στον Μαρκ Μάρκες ο οποίος έχει εξασφαλίσει τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του, εγκατέλειψε μετά από σύγκρουση με τον Γιόχαν Ζάρκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ