Έκλεστοουν: «O Φέτελ είναι το θύμα, όχι ο ένοχος»

Έκλεστοουν: «O Φέτελ είναι το θύμα, όχι ο ένοχος»

Στηρίζει τον Γερμανό οδηγό ο ισχυρός άνδρας της Formula 1

Την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Σεμπάστιαν Φέτελ έδειξε το… μεγάλο αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν.

Παραχωρώντας συνέντευξη στη γερμανική «Bild» o Βρετανός επιχειρηματίας τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχθηκε δίκαια παγκόσμιος πρωταθλητής, η Ferrari «κρέμασε» ουσιαστικά τον Γερμανό πιλότο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο Φέτελ αδίκως δέχεται όλη αυτή την κριτική από τον κόσμο, καθώς η Σκουντερία φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη με το κενό ηγεσίας της μετά τον θάνατο του Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Λιούις Χάμιλτον ανακηρύχθηκε δίκαια παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2018, αλλά για τον Φέτελ ήταν άδικο που έμεινε δεύτερος. Ο Λιούις είχε μία εκπληκτική χρονιά, αλλά και αμέριστη στήριξη από την ομάδα. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Σεμπάστιαν.

Μετά το θάνατο του Σέρτζιο Μαρκιόνε, έλειπε ο ηγέτης από την εταιρεία και υπήρξε χάος στις δομές της. «Έξω από τον χορό» έχεις την αίσθηση πως η Ferrari έκανε περισσότερα για τον Κίμι από ότι για τον Σεμπάστιαν. O Σεμπάστιαν είναι το θύμα, όχι ο ένοχος. Αν είχε την ίδια υποστήριξη που είχε ο Κίμι, θα ήταν πρωταθλητής. Μία ομάδα πρέπει να ενισχύει τον ηγέτη της, όχι να τον αποδυναμώνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ