Χάμιλτον: «Θέλω να νικήσω τον Φέτελ»

Χάμιλτον: «Θέλω να νικήσω τον Φέτελ»

Ο Λιούις Χάμιλτον προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 κι ενόψει του γκραν πριν στο Όστιν (22/10) δήλωσε ότι θέλει να νικήσει στα ίσια τον Σεμπάστιαν Φέτελ όπως άλλωστε κι όλους τους αντιπάλους του. «Οι σκληρές μονομαχίες χαρίζουν όλη τη γοητεία στο υπέροχο άθλημά μας. Θέλω να νικάω τους αντιπάλους μου […]

Ο Λιούις Χάμιλτον προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 κι ενόψει του γκραν πριν στο Όστιν (22/10) δήλωσε ότι θέλει να νικήσει στα ίσια τον Σεμπάστιαν Φέτελ όπως άλλωστε κι όλους τους αντιπάλους του.

«Οι σκληρές μονομαχίες χαρίζουν όλη τη γοητεία στο υπέροχο άθλημά μας. Θέλω να νικάω τους αντιπάλους μου με έντιμο τρόπο στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου και του Φέτελ. Επιτέλους έχω πάλι έναν αντίπαλο, που δεν οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο. Αυτό κάνει την όλη υπόθεση πιο ενδιαφέρουσα. Ελπίζω, να αναμετρηθώ με τον Φέτελ μερικές φορές ακόμη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες μέχρι το φινάλε στο Αμπού Ντάμπι», δήλωσε ο Βρετανός οδηγός.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ υπολείπεται 59 βαθμών του Λιούις Χάμιλτον κι ο οδηγός της Μερσέντες χρειάζεται καλά πλασαρίσματα στα εναπομείναντα γκραν πρι για να διασφαλίσει τον παγκόσμιο τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ