Grand Prix Γαλλίας: Ασταμάτητος ο Μάρκεθ, πήρε ξανά την νίκη

Grand Prix Γαλλίας: Ασταμάτητος ο Μάρκεθ, πήρε ξανά την νίκη

Ο Μάρκ Μάρκεθ έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα του Moto GP, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του Grand Prix της Γαλλίας.

Την αγωνιστική του ανωτερότητα έδειξε για άλλη μια φορά  ο Μάρκ Μάρκεθ, ο οποίος πήρε δια περιπάτου και το Grand Prix της Γαλλίας, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία από τους διώκτες του.

Ο Ισπανός δέχτηκε λίγη πίεση κυρίως από τον Τζακ Μίλερ στους πρώτους γύρους του αγώνα της Γαλλίας, όμως γρήγορα «απαλλάχτηκε» από αυτόν και πήγε και πάλι βόλτα στο ασφάλτινο πάρκο, παίρνοντας τη 2η σερί νίκη του μετά τη Χερέθ, δείχνοντας για άλλη μια φορά δεν έχει αντίπαλο.

Πίσω από τον Μάρκεθ τερμάτισε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος έδωσε μάχη μέχρις τελικής πτώσης με τις υπόλοιπες Ducati, καταφέρνοντας να πάρει τη 2η θέση στο τέλος, μπροστά από τον πολύ δυνατό Ντανίλο Πετρούτσι.

Τζακ Μίλερ, Βαλεντίνο Ρόσι, Πολ Εσπαργκαρό, Μορμπιντέλι, Κουαρταραρό, Κράτσλοου και Ρινς συμπλήρωσαν τη δεκάδα του γαλλικού grand prix, από την οποία απουσίαζε ο απογοητευτικός, ξανά, Λορένθο που ήρθε 11ος, όπως επίσης και ο Μάβερικ Βινιάλες που είχε πτώση.

Βαθμολογία αναβατών 

1) Μάρκεθ 95

2) Ντοβιτσιόζο 87

3) Ρινς 75

4) Ρόσι 72

5) Πετρούτσι 57

6) Μίλερ 42

7) Κράτσλοου 34

8) Μορμπιντέλι 34

9) Εσπαργκαρό 31

10) Βινιάλες 30

 

https://twitter.com/MotoGP/status/1130092452730343430

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ