Σάγουαρντ: «Ετοιμος να αποχωρήσει από την Φόρμουλα 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ»

Σάγουαρντ: «Ετοιμος να αποχωρήσει από την Φόρμουλα 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ»

Προς το τέλος της καριέρας του οδεύει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την Φόρμουλα 1, παρότι έχει συμβόλαιο με την Φεράρι για το 2020.

Αυτό τονίζει ο αρθρογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Τζο Σάγουαρντ, επικαλούμενος φήμες που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του Γκραν Πρι του Μονακό.

«Η πιο σοκαριστική φήμη που άρχισε να διαδίδεται στο Μονακό, έλεγε πως ο Φέτελ σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, σε ηλικία 31 ετών. Έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα με την Ρεντ Μπουλ από το 2010 έως το 2013, προσπάθησε να επαναφέρει την Φεράρι στις επιτυχίες, έκανε όμως μερικά σοβαρά λάθη και τώρα δέχεται πίεση. Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι νεότερος και έχει μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης από τον Γερμανό. Αυτή η απόφαση θα μοιάζει με εκείνη του Νίκο Ρόσμπεργκ, που έφυγε από την Φόρμουλα 1 έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2016. Το μεγαλύτερο ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Φέτελ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Σέρζιο Πέρεζ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Ρομέν Γκροσζάν, Βαλτέρι Μπότας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάγουαρντ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει συμμετάσχει σε 226 αγώνες, έχει κερδίσει 52 από αυτούς, έχει 114 πόντιουμ και 2,827 βαθμούς, ενώ μετράει 55 πολ ποζίσιονς, 36 ταχύτερους γύρους και φέτος βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 82 πόντους, αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους οδηγούς της Μερσέντες, Λούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ