Εξωπραγματικό: Pit stop σε 1,88 δευτερόλεπτα! (vid)

Εξωπραγματικό: Pit stop σε 1,88 δευτερόλεπτα! (vid)

Οι μηχανικοί της Redbull στην πίστα του Χόκενχαϊμ έκαναν pit stop σε 1,88 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 1,91 δευτερόλεπτα.

Ο Μαξ Φερστάπεν τα πήγε εξαιρετικά στην πίστα του Χόκενχαϊμ και κατέκτησε την πρώτη θέση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Mercedes και έκοψε πρώτος την καρό σημαία, μειώνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Βάλτερι Μπότας αλλά και από τον πρώτο Λιούις Χάμιλτον. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του νεαρού οδηγού φέρουν φυσικά και οι μηχανικοί του. Οι άνθρωποι της Redbull εκτέλεσαν άψογα το πλάνο της ομάδας και μάλιστα κατέρριψαν το ρεκόρ του ταχύτερου pit stop!

Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα λάστιχα στο μονοθέσιο του Φερστάπεν σε 1,88 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 1,91 δευτερόλεπτα! Εντυπωσιακός χρόνος από τους μηχανικούς της Red Bull, οι οποίοι δίνουν ασφάλεια στον Μαξ Φερστάπεν και αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι οι ταχύτεροι στη Formula 1.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=U1MnVvVRkSk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ