Πρώτη pole position στην καριέρα του ο Φερστάπεν

Πρώτη pole position στην καριέρα του ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη pole position στην καριέρα του στη F-1, κάνοντας τον ταχύτερο γύρο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

Ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, έκανε τον ταχύτερο γύρο στις κατατακτήριες του GP της Ουγγαρίας, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα καριέρα του την pole position.

Ο Ολλανδός ξεπέρασε κατά 18 μόλις χιλιοστά τον Χάμιλτον, πραγματοποιώντας χρόνο 1:14:572, έναντι 1:14:590 του Βρετανού. Ο νεαρός πιλότος θα εκκινήσει από πλεονεκτική θέση στο αυριανό GP, με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από αυτή που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα, στη Γερμανία. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις, ειδικά όταν έχεις από πίσω σου τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Από τις θέσεις 2-3 θα ξεκινήσουν οι Μπότας και Χάμιλτον με Mercendes αντίστοιχα. Προβληματισμός επικρατεί για άλλη μία φορά στις τάξεις της Ferrari, με τους Λεκρέρκ και Φέτελ να ξεκινούν από τις θέσεις 4 και 5. Οι Γκασλί, Νόρις, Σάινθ, Γκροζάν και Ράικονεν συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ