Νικητής ο Χάμιλτον στο Grand Prix της Ουγγαρίας

Νικητής ο Χάμιλτον στο Grand Prix της Ουγγαρίας

O Λιούις Χάμιλτον βγήκε νικητής στο Grand Prix της Ουγγαρίας, αφήνοντας δεύτερο τον Μαξ Φερστάπεν και τρίτο τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο Grand Prix της Ουγγαρίας αφού κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά που είχε πάρει ο Μαξ Φερστάπεν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, ο οδηγός της Mercedes κατέκτησε την έβδομη νίκη του σε δώδεκα αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Φερστάπεν πλήρωσε ουσιαστικά την τακτική του ενός pit stop της Red Bull και με τη βοήθεια της, με αποτέλεσμα η Mercedes να το εκμεταλλευτεί αυτό και να οδηγήσει τον Χάμιλτον σε μία ακόμη νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά και στον φετινό τίτλο.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Φερστάπεν κρατούσε την 1η θέση και τη νίκη για 66 γύρους, ωστόσο κάπου εκεί ο Χάμιλτον κατάφερε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη. Στον προτελευταίο γύρο ο Φέτελ κατάφερε να προσπεράσει τον ομόσταυλό του στη Ferrari, Φρανκ Λεκλέρκ και να ανέβει έστω και δύσκολα στο βάθρο.

Δείτε την πρώτη δεκάδα του Grand Prix της Ουγγαρίας:

1. Λιούις Χάμιλτον (Mercedes), 2. Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), 3. Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), 4. Τσαρλς Λεκλέρκ (Ferrari), 5. Κάρλος Σάινθ (Mclaren),6. Πιέρ Γκασλί (Red Bull), 7. Κίμι Ραϊκόνεν (Alfa Romeo), 8. Βάλτερι Μπότας (Mercedes), 9. Λάντο Νόρις (Mclaren), 10. Αλεξάντερ Άλμπον (Scuderia)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ