Σεμπάστιαν Φέτελ: Νίκη… αγνοείται

Σεμπάστιαν Φέτελ: Νίκη… αγνοείται

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, επηρεασμένος από την κακή κατάσταση στην Ferrari, αγνοεί τη νίκη για έναν ολόκληρο (ημερολογιακά) χρόνο.

Όταν είσαι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και μετράς στην καριέρα σου 52 νίκες σε 231 Grand Prix, σίγουρα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις.

Λογικό λοιπόν να υπάρχει προβληματισμός τόσο στον Σεμπάστιαν Φέτελ, όσο και στην Scuderia για την κατάσταση του 32χρονου πιλότου, ο οποίος αγνοεί πλέον τη χαρά της νίκης για 365 ημέρες!

Τελευταία φορά που ο Γερμανός οδηγός της Ferrari αντίκρυσε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού ήταν στις 26 Αυγούστου του 2018 και το βελγικό Grand Prix του Σπα. Από τότε αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στα φοβερά Ασημένια Βέλη της Mercedes των Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας που προελαύνουν από νίκη σε νίκη.

Ειδικά φέτος η διαφορά είναι χαώδης με τις Mercedes όχι μόνο να φαίνονται… άχαστες έχοντας 7 «ένα-δύο» στα δώδεκα φετινά Grand Prix. O Φέτελ λοιπόν μέσα σε αυτή την ασημένια… λαίλαπα έχει καταφέρει να ανέβει 6 φορές στο podium, αλλά η νίκη παραμένει άπιαστο όνειρο. Το ίδιο βέβαια και το όνειρό του για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τα κόκκινα της Scuderia.

Άξιο αναφοράς είναι πως παρόμοια «ανομβρία» έχει παρατηρηθεί ξανά στην καριέρα του Γερμανού τόσο στην τελευταία του χρονιά στην Red Bull (2014), όσο και το 2016 σαν… δευτεροετής οδηγός για λογαριασμό της ιταλικής κατασκευάστριας εταιρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ