Και το φαβορί είναι…

Και το φαβορί είναι…

Το Auto Motor und Sport έδωσε στη δημοσιότητα τα data και όταν θα διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές, θα διαπιστώσετε ποια ομάδα είναι φέτος το φαβορί.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και μάλλον αυτή τη φράση θα πρέπει να υιοθετήσουμε κι εμείς προκειμένου να αποκαλύψουμε ποια ομάδα είναι το φαβορί για φέτος ή και για φέτος (δίλημμα και γρίφος μαζί). Οι απαντήσεις θα δοθούν παρακάτω με την πολύτιμη βοήθεια του Auto Motor und Sport, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα data και άλλες διάφορες πληροφορίες που έχουν σχέση με τις πρόσφατες δοκιμές που έκαναν οι ομάδες.

Στο υποθετικό σενάριο λοιπόν που τις θέλει όλες να έχουν το ίδιο φορτίο καυσίμου και να χρησιμοποιούν τα ίδια ελαστικά, στην κορυφή βρίσκεται η Mercedes με διαφορά 0,3δλ. από τον δεύτερο. Εκεί αλλάζει το πράγμα, καθώς η Red Bull φαίνεται να έχει περάσει τη Ferrari, που υπολείπεται 0,3δλ. από τους Αυστριακούς και 0,6δλ. από τους Γερμανούς.

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε την εκπληκτική Racing Point, ακολουθούν η McLaren με τη Renault και το… γκριντ συνεχίζεται με τις AlphaTauri (πρώην Toro Rosso), Haas, Alfa Romeo Racing και Williams, με την τελευταία να παραμένει… τελευταία, αλλά να έχει μειώσει τη διαφορά και από την πρωτοπόρο Mercedes και συνεπώς από τις άλλες ομάδες, αν σκεφτούμε πως πέρυσι υπολειπόταν κατά 2δλ. από την προτελευταία.

Υποθετικά είναι όλα τα σενάρια φυσικά και οι χρόνοι, απλά το Auto Motor und Sport παρέδωσε τα data, με τις συγκρίσεις να γίνονται με όλες τις ομάδες να έχουν την ίδια ποσότητα καυσίμου, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα ίδια ελαστικά.

Αναλυτικά…

1 Mercedes
2 Red Bull Racing +0.3δλ.
3 Ferrari +0.6δλ.
4 Racing Point +0.8δλ.
5 McLaren +1.1δλ.
6 Renault +1.2δλ.
7 AlphaTauri +1.4δλ.
8 Haas +1.5δλ.
9 Alfa Romeo Racing +1.6δλ.
10 Williams +1.7δλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ