Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Moto GP: Μέσα Ιουνίου και… αν η σεζόν

Ακυρώθηκαν και τα γρκαν πρι σε Ιταλία και Καταλωνία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον επόμενο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουνίου στην Γερμανία.

Moto GP: Μέσα Ιουνίου και… αν η σεζόν | to10.gr

Η σεζόν στο Moto GP δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τα μέσα Ιουνίου, καθώς σήμερα (7/04) ακυρώθηκαν και τα γρκαν πρι σε Ιταλία και Καταλωνία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση ανεβάζει τον αριθμό των αναλβληθέντων αγώνων σε 7. Από την Ιταλία και την Ισπανία προέρχονται οι περισσότεροι αναβάτες και οι ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, δύο χώρες που έχουν πληγεί με σφοδρότητα από τον Covid-19 με περισσότερους από 16.000 νεκρούς στην Ιταλία και 13.000 στην Ισπανία.

«Η FIM, IRTA και Dorna Sports βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την ακύρωση του γκραν πρι της 31ης Μαΐου στην Ιταλία και αυτό της 7ης Ιουνίου στην Καταλωνία» αναφέρει η ανακοίνωση των αρμόδιων φορέων και καταλήγει: «Η συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων μας αναγκάζει να εξετάσουμε νέες ημερομηνίες για τους δύο αγώνες».

Το νέο καλεντάρι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα δημοσιευτεί «όταν θα είναι διαθέσιμο». Ο επόμενος αγώνας μετά από αυτούς που έχουν αναβληθεί είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουνίου στην Γερμανία.