Race for the World με έξι πιλότους της F1

Race for the World με έξι πιλότους της F1

Έξι οδηγοί της Formula 1 ανακοίνωσαν την παρουσία τους σε ένα εικονικό πρωτάθλημα, προκειμένου να συγκεντρώσουν 100.000 δολάρια που θα παραδοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης στην επόμενη εβδομάδα, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η σειρά «Race for the World» θα διεξαχθεί σε τρεις βραδιές οι οποίες θα προβληθούν στο διαδίκτυο, με τη συμμετοχή οδηγών της F1, Formula E, F2, F3 και Super Formula. Μεταξύ αυτών είναι ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο Αλεξάντερ Άλμπον, ο Λάντο Νόρις, ο Τζορτζ Ράσελ, ο Αντόνιο Τζοβινάτσι και ο Νίκολας Λατίφι.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την πρωτοβουλία. Η αιτία γι΄ αυτήν την ωραία συνάντηση είναι πολύ όμορφη», έγραψε ο Λεκλέρκ στο Twitter μετά την ανακοίνωση. Κάθε γύρος της σειράς θα διεξαχθεί σε δύο αγώνες, με προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σάββατο 11, την Τρίτη 14 και την Παρασκευή 17 Απριλίου. Ως δωρεές, οι πιλότοι έθεσαν στόχο τις 100.000 δολάρια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η παρουσία του ηγέτη της Formula F, Αντόνιο Φίλιξ ντα Κόστα, των τζούνιορ Φεράρι Κάλουμ Ίλοτ και Τζουλιάνο Αλέσι, του πρωταθλητή της Super Formula Νικ Κάσιντι, του Κριστιάν Λούντγκααρντ (Renault), του Πιέτρο Φιτιπάλντι και του Λουίς Ντελετράζ.

Μεταξύ των 19 συμμετεχόντων βρίσκεται επίσης ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος πρόσφατα συμμετείχε σε αρκετές εικονικές διοργανώσεις, όπως αυτές των Veloce Esports και των Αγώνων Motorsport. Οι υπόλοιποι είναι οι Σιν Τζιλάελ, Αντόνιο Φουόκο, Αρτούρ Λεκλέρκ, Λούκα Σαλβαντόρι και Λούκα Άλμπον.

Ο Λάντο Νόρις νίκησε και στους δύο γύρους της σειράς Veloce Pro, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε το εικονικό Γκραν Πρι της F1, το περασμένο σαββατοκύριακο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ