Το μήνυμα των πιλότων της Formula 1 κατά του ρατσισμού (pic)

Το μήνυμα των πιλότων της Formula 1 κατά του ρατσισμού (pic)

Οι πιλότοι της Formula 1 θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Μετά από τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, η Formula 1 επιστρέφει στις υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το γκραν πρι της Αυστρίας.

Πριν από την έναρξη του γκραν πρι, οι πιλότοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, που δολοφονήθηκε στη Μινεζότα. Συγκεκριμένα οι περισσότεροι από αυτούς γονάτισαν και φορούσαν μπλούζα με το μήνυμα «End racism». Από την πλευρά του ο Λιούις Χάμιλτον φόρεσε μπλούζα με το μήνυμα «Black Lives Matter».

Βέβαια δε γονάτισαν όλοι οι πιλότοι και ένας από αυτούς ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ ο οποίος εξήγησε τον λόγο που δεν το έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Πιστεύω ότι αυτό που έχει σημασία είναι τα γεγονότα και η συμπεριφορά μας στην καθημερινή ζωή, περισσότερο από επίσημες κινήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν αμφιλεγόμενες σε κάποιες χώρες. Δεν θα γονατίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λιγότερο ευαισθητοποιημένος στη μάχη κατά του ρατσισμού» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μονεγάσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ