Ολυμπιακός : Πρωταθλητής και στους Νέους Άνδρες

Ολυμπιακός : Πρωταθλητής και στους Νέους Άνδρες

Οι Νέοι Άνδρες του Ολυμπιακού επικράτησαν 9-5 της Βουλιαγμένης στον τελικό και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στο πόλο.

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας της γυναικείας ομάδας, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και με τους Νέους Άνδρες. Οι νεαροί του Ολυμπιακού ήταν κυρίαρχοι και αναδείχθηκαν πρωταθλητές, επικρατώντας στον τελικό του ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-5, στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο ημίχρονο (4-2), το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι κι έτσι, οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού με το τελικό 9-5 κατέκτησαν τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο, κατακτώντας ακόμα ένα τρόπαιο και δείχνοντας έτσι τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει στο ελληνικό πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-3, 2-0

Ολυμπιακός (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κάμχη, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 3, Καπίδης, Παππάς, Παπαγεωργίου, Μύριλος 3, Κοβιτίδης, Αλμύρας 2, Βασιλόπουλος, Συκούρτικ

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος): Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Σταμέλος 1, Καλογερόπουλος 2, Αστρινάκης, Δήμου, Βλάσσης 1, Παπανικολάου 1, Παπάζογλου, Τσατάλιος, Γεωργιανάκης, Χαλκιάς, Μπακαλούλης

Credits φωτογραφίας: Redaroume

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ