Ολυμπιακός : Παραμένει στα ερυθρόλευκα η Σταματοπούλου

Ολυμπιακός : Παραμένει στα ερυθρόλευκα η Σταματοπούλου

Η διεθνής πολίστρια ανανέωσε τη συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό – Παραμένει στα ερυθρόλευκα το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων.

Μετά τη Χρυσή Διαμαντοπούλου ανανέωσε και η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια, με τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου να είναι πανίσχυρη στον «1».

Οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων και στοχεύουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά και ακόμα περισσότερους τίτλους.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ιωάννα Σταματοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Μετά από 8 χρόνια εδώ αισθάνομαι την ομάδα σαν την οικογένεια μου και η ανανέωση της συνεργασίας μου είναι αυτό που ήθελα εξ’ αρχής. Είμαι σίγουρη ότι και τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και θα διευρύνουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κυλήσει φυσιολογικά η σεζόν, χωρίς τα γεγονότα που στιγμάτισαν την προηγούμενη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ