Βουλιαγμένη – Βαζούτας 11-8

Βουλιαγμένη – Βαζούτας 11-8

Η Βουλιαγμένη πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη με 11-8 επί της Βαζούτας για την β' προκριματική φάση της Ευρωλίγκας γυναικών και με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας έμεινε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βαζούτας με 11-8.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση και θέλει ακόμα μια κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίρισι για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Βουλιαγμένη πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο δεύτερο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-2. Η ουγγρική ομάδα ανέβασε το ρυθμό της και μείωσε σε 9-6, φτάνοντας και στο 9-7 στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη άντεξε στην αντεπίθεση της Βαζούτας και πήρε τη σπουδαία νίκη με 11-8.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα οι Ξενάκη και Κούλχαας με τέσσερα τέρματα έκαστη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΒΑΖΟΥΤΑΣ 11-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 2-4, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Νίνου Π., Ξενάκη 4, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου 1, Νίνου Ει., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη

Βαζούτας (Ματίας Πέτροβιτς): Ντοροσλάι, Γκιονγκιόσι 2, Φάρκας Κ., Χέρτζκα, Τάκατς, Φάρκας Τ. 1, Κοντς, Λειμέτερ 2, Κούνα 1, Κέλε 2, Βάργκα, Μάτε, Τοτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ