Καταδικαστική ήττα για Απόλλωνα από τη Στρασμπούρ (8-7)

Καταδικαστική ήττα για Απόλλωνα από τη Στρασμπούρ (8-7)

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 8-7 από τη Στρασμπούρ, στην πρεμιέρα του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης.

Εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία ενός μηνός, αλλά και την απουσία του Άλεξ Μπόουεν, ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 8-7 από τη Στρασμπούρ, στην πρεμιέρα του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Τσόλνοκ της Ουγγαρίας.

Με δεδομένη την παρουσία στον όμιλο της πανίσχυρης και οικοδέσποινας Τσόλνοκι, η σημερινή ήττα ουσιαστικά εκμηδενίζει τις ελπίδες της «αμφίβιας ταξιαρχίας» για την προνομιούχο δεύτερη θέση, που δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Απόλλωνας, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Νίκο Δεληγιάννη, προηγήθηκε για μία και μόνο φορά (3-2), λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, χάρη σε συνεχόμενα γκολ του Άγγελου Γωνιωτάκη. Στη συνέχεια η γαλλική ομάδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα, στηριζόμενη στην άμυνά της, και ξέφυγε με 7-4 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου και 8-5 λίγο αργότερα.

Ο Σολανάκης στο φινάλε της τρίτης περιόδου και ο Μίτροβιτς 3΄38΄΄ πριν τη λήξη μείωσαν στο γκολ (8-7), αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν εκμεταλλεύθηκαν τις επιθέσεις τους στο υπόλοιπο του αγώνα. Αύριο (5/12) στις 5 μ.μ. ο Απόλλων Σμύρνης θα τεθεί αντιμέτωπος με την ισπανική Τεράσα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-2, 0-1

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ (Ιγκόρ Ρατσούνιτσα): Όφνερ, Σιόν, Τσούλινα, Τσέσκα, Μισί 2, Μπάμπιτς 1, Μάρκοβιτς 1, Μπούχα 1, Ντενούξ 1, Μίσιτς, Μπούντεν, Βαλεντίνο 2, Φοντανί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μίτροβιτς 2, Βιτέλλας, Μοσκόφ 1, Γούνας 1, Γωνιωτάκης 2, Σολανάκης 1, Καβουσανός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ