Βλάχος : «Είχαμε τον έλεγχο κόντρα στη Σπαντάου, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με τη Γιουγκ»

Βλάχος : «Είχαμε τον έλεγχο κόντρα στη Σπαντάου, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με τη Γιουγκ»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη νίκη απέναντι στη Σπαντάου, με τον Θοδωρή Βλάχο να δηλώνει ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στη Γιουγκ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 13-9 της Σπαντάου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League πόλο και έφτασε τους 9 βαθμούς.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Θοδωρής Βλάχος, ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του ματς απέναντι στη Σπαντάου, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη και με τη Γιουνγκ (16/12).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr:

«Νομίζω ότι η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερο ρυθμό σήμερα από ότι στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν πιο απελευθερωμένη κυρίως στην επίθεση, πετύχαμε πολλά γκολ αν και ξεκινήσαμε νωθρά ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο και έναντι του οποίου παίρνουμε το προβάδισμα και κοιτάμε να διαχειριστούμε το θέμα τις πρόκρισης που είναι ο στόχος μας.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Γιουγκ, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατά στα δυο πρώτα παιχνίδια με πολύ καλό ρυθμό και η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τη Γιουγκ, σίγουρα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Έχουμε κονταροχτυπηθεί σε τελικούς Champions League και είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε αντίπαλοι. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση, χωρίς να υπάρχει αύριο . Θα δώσουμε ότι μπορούμε για μια ακόμα νίκη».

Δηλώσεις έκανε και ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος τόνισε ότι παρότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στα δύο πρώτα του παιχνίδια, έβγαλε αντίδραση και έκανε την ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν και τα δυο πρώτα παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά. Η Σπάνταου είναι μια πάρα πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σπουδαία νίκη αυτή, γιατί κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Στα δυο παιχνίδια που βρεθήκαμε να χάνουμε, αντιδράσαμε, δεν δείξαμε φόβο, μείναμε στο σύστημα όπως το έχουμε δουλέψει και καταφέραμε και τα γυρίσαμε.

Αυτό δείχνει ότι έχουμε αρχή, μέση και τέλος. Η Γιουγκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει σταματήσει να παίζει και όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το Champions League, είναι σημαντικό να έχει βάθος, πράγμα που διαθέτει. Θα πρέπει να μπούμε και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε κάτι και πρέπει να παίξουμε δυνατά και με μυαλό.

Είναι τρία παιχνίδια συνεχόμενα και κακά τα ψέματα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Είναι πραγματικά δύσκολο για όλες τις ομάδες και όλους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ