Νηρέας – ΑΕΚ 13-8

Νηρέας – ΑΕΚ 13-8

Ο Νηρέας επικράτησε με 13-8 της ΑΕΚ που έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα play off.

Την ήττα με 13-8 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Νηρέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με τρίποντο το Β’ Γύρο της κανονικής διάρκειας και έχασαν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα play off.

Η Ένωση έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ομάδα της Κικής Λιόση μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, σημειώνοντας 2 τέρματα με το σκορ να μένει ισόπαλο έως το τέλος της περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ «πλήρωσε» τα δύο άστοχα πέναλτι που είχε και παρά το γεγονός ότι έμεινε στο παιχνίδι έως τα μέσα της περιόδου (4-4), δέχθηκε 2 διαδοχικά γκολ και έμεινε πίσω με 6-4 στο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυρες» παρουσιάστηκαν αγνώριστες στην τρίτη περίοδο. Οι κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση έδωσαν την ευκαιρία στις γηπεδούχες να ξεφύγουν στο σκορ, καθώς με επιμέρους 6-2, «κλείδωσαν» τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1, όμως να ηττηθεί τελικώς με 13-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 6-2, 1-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Σ., Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Α., Ρουσσάκη, Πάτερου 3, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Νιαρχάκου 3, Κονταλέξη.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Λούδη Α. 2, Λούδη Ε., Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 3, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Πανάρετου, Τσόπελα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ