Εδραιώνεται στην τετράδα ο Εθνικός, 9-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου

Εδραιώνεται στην τετράδα ο Εθνικός, 9-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου

Η ομάδα του Πειραιά έφυγε με το διπλό από το Χαλάνδρι.

Βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά, που επέστρεψε για τα καλά στις επιτυχίες, με ένα σπουδαίο «διπλό». Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη επιβλήθηκε με 9-4 επί του Νηρέα Χαλανδρίου, στην τυπική έδρα του δεύτερου στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών και εδραιώνει τη θέση του στην πρώτη τετράδα, που στο τέλος της κανονικής περιόδου τον στέλνει στα πλέι οφ.

Ο Νηρέας έμεινε στους 16 βαθμούς, έπεσε στην 6η θέση και απομακρύνθηκε από την επαφή του με την τετράδα. Οι κυανόλευκες του Πειραιά είχαν βασικό όπλο τους την άμυνα και καθοριστικό αποδείχθηκε το τέταρτο οκτάλεπτο. Εκεί όπου ο Εθνικός είχε δυνάμεις και με εκπληκτική αμυντική λειτουργία και σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακά του Ελένη Σωτηρέλη (βασική φωτο), που απέκρουσε πέναλτι, δεν δέχθηκε γκολ (σερί 0-3) και έφτασε στη νίκη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-2, 0-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Κοβάτσεβιτς Σ., Μπογκατσένκο 2, Μαυρωτά Ιφ. 1, Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ε. Υ., Ρουσάκη, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Πάτερου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Παναγιότι, Κονταλέξη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου, Μπερίκου 1, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 3, Πέττα 2, Δούλη, Καραμπέτσου, Ζαφειράκη, Γαλανάκη, Χέλμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ