Ολυμπιακός – Χίος 24-5

Ολυμπιακός – Χίος 24-5

Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς με πολλά νεύρα και δύο αποβολές, νίκησε εύκολα τον ΝΟ Χίου με 24-5 για την 16 αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Ολυμπιακός και Χίος τέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 16 αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο (7-1).

Από εκεί και πέρα, στην πισίνα τα νεύρα περίσσευαν με της δύο ομάδες να χάνου από έναν παίκτη με αποβολή χωρίς αντικατάσταση. Για τον Ολυμπιακό αποβλήθηκε ο Γεννηδουνιάς μετά από διαμάχη με τον Καρακάση στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ η Χίος έχασε τον Καλακάση στο τρίτο οκτάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός όμως όσο αφορά την αναμέτρηση ήταν πολύ ανώτερος και δεν αντιμετώπισε ούτε μια στιγμή πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους, όπως μαρτυρά και το τελικό 24-5. Τώρα πλέον οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στρέφουν το βλέμμα προς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και το Ανόβερο, θέλοντας να… ρεφάρουν την ήττα από την Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ για το Champions League.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Γούνας (6 γκολ), Μουρίκης (4) και Φουντούλης (4), ενώ για τους Νησιώτες  Τεσάνοβιτς πέτυχε 2 γκολ.

Ολυμπιακός – ΝΟ Χίου Astra Airlines 24-5

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 5-1, 7-2, 5-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Γούνας 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Χαλυβόπουλος, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης, Μαρουλάς, Μπερτόλης, Παπούκας, Σωτηράκης 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ