Ντέρμπι στην Βουλιαγμένη, ο ΑΝΟΓ 13-11 τον Πανιώνιο

Ντέρμπι στην Βουλιαγμένη, ο ΑΝΟΓ 13-11 τον Πανιώνιο

Η Γλυφάδα «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ με τη νίκη.

Μετά από ένα αμφίρροπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον σε εξέλιξη παιχνίδι η Γλυφάδα επικράτησε με 13 – 11 του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Μετά την νίκη αυτή η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βρίσκεται με 30 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος παρέμεινε με 14 βαθμούς στην 7η θέση του πίνακα.

Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον και οι δυο ομάδες πολύ κοντά στο σκορ καθόλη την διάρκεια της συνάντησης. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 3-2 στο 8ο λεπτό, αλλά ο ΑΝΟΓ βρέθηκε εμπρός στο σκορ στο ημίχρονο με 6-5. Στην συνέχεια προηγήθηκε με τρία τέρματα (9-6 και 11-8), αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε σε 11-10 και 12-11 πριν η Φουντωτού πετύχει το 13ο γκολ 1.34 πριν την λήξη.

Ο προπονητής του ΑΝΟΓ Ορέστης Σαλάχας αποβλήθηκε 3.44 πριν το τελος με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 4-3, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 2, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 1, Κόλλια, Ε. Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού 4, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Π. Γκίλλα, Ο. Αντωνιάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 3, Πουστινίκοβα 4, Αποστολίδου 1, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού 1, Βαζαίου, Μήτσου, Ξανθοπούλου.

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Θωμάς

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Την Παρασκευή (7/5) με Ολυμπιακό

Η ομάδα του ΑΝΟΓ, για την 14η αγωνιστική, θα παίξει αύριο (7/5), αντί 15/5 όπως είχε ανακοινωθεί, με τον Ολυμπιακό (Λαιμός 13.30, Ηλίας Δαμιανάκης –  Γιώργος Κραβαρίτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ