Τσουκαλά: «Σημαντικό κίνητρο ο αγώνας με την Ισπανία»

Τσουκαλά: «Σημαντικό κίνητρο ο αγώνας με την Ισπανία»

Η Χριστίνα Τσουκαλά μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία, τονίζοντας πως το ίδιο το ματς αποτελεί κίνητρο για εκείνη και τις συμπαίκτριες της.

Η κακή ψυχολογία, μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Ρωσία στον χθεσινό (17/6) προημιτελικό του World League, ήταν το σημαντικότερο εμπόδιο που είχε να ξεπεράσει η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών στο σημερινό (18/6) παιχνίδι κατάταξης με την Ιαπωνία.

Αγωνιστικά τα κατάφερε, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 17-5, αλλά το μυαλό των διεθνών παικτριών παραμένει… κολλημένο στη χαμένη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στη διοργάνωση. Έτσι η Χριστίνα Τσουκαλά, σε δηλώσεις της τόνισε πως ο αγώνας με την Ισπανία αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσουκαλά:

«Η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν καλή, ειδικά για τα νέα κορίτσια, μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα. Εγώ, ως πιο έμπειρη, έχω περάσει αρκετά τέτοια σκηνικά και είμαι περισσότερο συνειδητοποιημένη. Είναι φυσιολογικό όμως για τις νέες κοπέλες να νιώθουν άσχημα.

Εχουμε ένα σημαντικό κίνητρο. Θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κερδίσουμε, να πάρουμε την πέμπτη θέση και το κυριότερο να αγωνιστούμε ανταγωνιστικά κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Άριστη η προσπάθειά τους. Το ΟΑΚΑ ήταν τόσο καιρό αχρησιμοποίητο. Ήταν αμαρτία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ