ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 9-8

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 9-8

Με την Έλενα Φαρμάκη σε top φόρμα (4 γκολ) το Ρέθυμνο εξασφάλισε εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου πόλο Γυναικών, επικρατώντας με 9-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Ρέθυμνο να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να προηγηθεί 2-0 χάρη σε τέρματα της Έλενα Φαρμάκη και Μελίνα Καριπίδου αλλά η Γλυφάδα αρχικά μείωσε σε 2-1 με την Μαμόγλου πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου και ισοφάρισε με την ίδια παίκτρια στις αρχές της δεύτερης.

Παρόλα αυτά οι Κρητικές πήραν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2) με τις Έλενα Φαρμάκη και Πέττα αλλά και πάλι η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε την απάντηση καθώς μείωσε με την Ελληνιάδη σε 4-3 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν με την Μαμόγλου αλλά το Ρέθυμνο διατήρησε το προβάδισμα και με οδηγό την Έλενα Φαρμάκη ανέβασε τη διαφορά στα δύο τέρματα (7-5).

Στις αρχές της τελευταίας η Γρηγοροπούλου έβαλε και πάλι τη Γλυφάδα στο παιχνίδι αλλά τα τέρματα των Καριπίδου και Γαβαλά «κλείδωσαν» την πρόκριση για τις γηπεδούχες καθώς έκαναν το 9-6 με τις Κοντονή και Ελληνιάδη να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-2, 2-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλώρα, Καριπίδου Μελίνα 1, Κυριακάκη Καδιανή, Φαρμάκη Μαρία, Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Έλενα 4, Πατσαχάκη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Ηρώ 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη 1, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Άνθια, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Ντάσιου, Παπαναστασίου Δήμητρα, Αρχοντάκη, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ