Με άγχος στην οκτάδα η Εθνική, 5-4 τη Ρουμανία

Με άγχος στην οκτάδα η Εθνική, 5-4 τη Ρουμανία

Η Ελλάδα επικράτησε με 5-4 της Ρουμανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία και χάρη σε πέναλτι του Ανδρέα Αλμύρα, 1΄37΄΄ πριν τη λήξη, η εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων νίκησε 5-4 τη Ρουμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, που διεξάγεται στη Μάλτα.

Η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, ιδιαίτερα μετά τις αρχές της δευτερης περιόδου, όταν είχε προηγηθεί 3-2 με τρία γκολ του Καστρινάκη. Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά 4-3 στο ημίχρονο, όμως η ελληνική άμυνα τους κράτησε «άσφαιρους» στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Μαθιόπουλος ισοφάρισε στο τρίτο οκτάλεπτο και στο φινάλε, το πέναλτι του Αλμύρα έδωσε στο συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα την αγχωτική νίκη.

Στον αυριανό (16/9, 20:00) προημιτελικό, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, που πέρασε απευθείας στην οκτάδα, έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου του. Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Ολλανδία-Σερβία, Ιταλία-Ισπανία και Κροατία-Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-0, 1-0

Η σύνθεση της Εθνικής: Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος, Αμπαζής, Μύριλος, Μαθιόπουλος 1, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ