Ξεκίνημα με νίκη ο Απόλλων Σμύρνης, 17-12 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Ξεκίνημα με νίκη ο Απόλλων Σμύρνης, 17-12 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Η «ελαφρά ταξιαρχία» καθάρισε το παιχνίδι από την πρώτη περίοδο.

Σε ένα παιχνίδι ανοιχτό, με πολλά γκολ, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 17-12 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο Γουδή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, που ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις, στρέφει πλέον την προσοχή στις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα. Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από τον Απόλλωνα ο πρώην προπονητής του και νυν του ΑΝΟ Γλυφάδας Γιάννης Κατρουζανάκης και ο πρώην παίκτης του και νυν του ΑΝΟΓ Μάριος Χατζηκυριακάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-12

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 4-4, 5-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης ): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κίτσος, Γκουσάροβ 3, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Πούρος, Χατζηκυριακάκης 3, Δουρίδας, Γιαννακόπουλος, Παπαποστόλης, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκινγκ 2, Μιλούσκοβιτς 6, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Γαλάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ