Δήμου : «Σαν να παρατήσαμε το ματς»

Δήμου : «Σαν να παρατήσαμε το ματς»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου ήταν απογοητευμένος από την προσπάθεια των παικτών του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Γλυφάδα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς θεωρεί ότι οι κυανέρυθροι ουσιαστικά παράτησαν το ματς.

Η εικόνα παραίτησης που εμφάνισε ο Πανιώνιος, στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με τη Γλυφάδα, για το final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών στη Χίο, ήταν αυτό που ενόχλησε τον Κώστα Δήμου, περισσότερο κι από την ίδια την ήττα.

«Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα πέσαμε πολύ ψυχολογικά και φάνηκε σαν να παρατήσαμε το παιχνίδι», επισήμανε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», ο οποίος έξω από το Ιωνικό κολυμβητήριο, λίγο πριν φύγει η αποστολή για το ξενοδοχείο, έκανε παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος στον Ματίγια Μπργκούλιαν.

Η αλήθεια είναι ο Μαυροβούνιος αποτελεί παίκτη «κλειδί» φέτος για τον Πανιώνιο, σε άμυνα και επίθεση, και η σημερινή του απόδοση δεν ήταν καλή και εν πολλοίς στέρησε όποιες ελπίδες είχαν οι Νεοσμυρνιώτες για να κάνουν την έκπληξη, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Από κει κι έπειτα, ο Δήμου και οι παίκτες του στρέφουν το βλέμμα τους στη μάχη της παραμονής στην Α1. «Ήταν μια ωραία γιορτή και μια ευχάριστη νότα η παρουσία μας στο Final-4, όμως αυτό που είναι πρωτεύον είναι να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εκεί στοχεύουμε, εκεί ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το καταφέρουμε», υπογράμμισε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ