Βλάχος – «Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και είναι πολλές για τα επόμενα χρόνια»

Βλάχος – «Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και είναι πολλές για τα επόμενα χρόνια»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την παραμονή του στο τιμόνι της Εθνικής Ομάδας πόλο, τονίζοντας πως οι προκλήσεις είναι μπροστά και ότι στόχος φυσικά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024.

Ο Θοδωρής Βλάχος θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Ομάδας πόλο τουλάχιστον μέχρι το 2024, όπου και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενώ τόνισε πως οι προκλήσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μπροστά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η προοπτική να συνεργαστούμε τα επόμενα 3 χρόνια έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (2024) , με τιμά ιδιαίτερα.

Η ευκαιρία που έχω να συνεχίσω να καθοδηγώ με τους συνεργάτες μου, τους κορυφαίους αθλητές- πολίστες της χώρας μας ώστε να παραμείνει η Εθνική Ομάδα στην Κορυφή του κόσμου, είναι λόγος σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και είναι πολλές για τα επόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας και την διάκριση μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ