Ολυμπιακός: Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Φιλίποβιτς, στην τριάδα Φουντούλης και Β. Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Φιλίποβιτς, στην τριάδα Φουντούλης και Β. Πλευρίτου

Καλύτερους πολίστας της Ευρώπης για το 2021 τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, στους κορυφαίους ο Φουντούλης, 3η στην Γηραιά Ηπειρο η Β. Πλευρίτου.

Τρεις αθλητές του Ολυμπιακού από τις ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων αθλητών για το 2021, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (31/1) η LEN μετά από σχετική ψηφοφορία.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανέδειξε ως κορυφαίο πολίστα της Ευρώπης για το 2021 τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, με τον άσο του Θρύλου να λαμβάνει ένα ακόμα βραβείο, ύστερα από την ανάδειξή του πριν λίγους μήνες σε κορυφαίο παίκτη του κόσμου για την χρονιά που πέρασε. Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για 5η φορά στην σπουδαία καριέρα του, ενώ στην τρίτη θέση της καλύτερης πεντάδας που ανακοίνωσε η LEN, βρίσκεται ένας ακόμα «ερυθρόλευκος» πολίστας.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Γιάννης Φουντούλης  ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πολίστες της Ευρώπης. «Ερυθρόλευκη» παρουσία υπήρξε και στην κορυφαία πεντάδα των γυναικών, με την Βάσω Πλευρίτου να αναδεικνύεται στην 3η θέση, επισφραγίζοντας και σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική σεζόν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ