ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών 10-12

ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών 10-12

Μετά τη νίκη της στο Κύπελλο, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 10-12 από τη ΝΕ Πατρών στην Ηλιούπολη.

Την ήττα με 12-10 στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης γνώρισε η ΑΕΚ από τη ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες», που πριν τρεις μέρες επικράτησαν της ίδιας ομάδας για το Κύπελλο, δεν τα κατάφεραν και έχασαν πολύτιμο έδαφος για την είσοδο στην 4άδα, αν και απομένουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές ημέρες.

Η ομάδα της Κικής Λιώση «πλήρωσε» τα δύο κακά οκτάλεπτα, το 1ο και το 3ο, όπου η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύθηκε ορισμένα κενά στην άμυνα του «Δικεφάλου».

Η ΑΕΚ απάντησε στο κακό 1ο οκτάλεπτο, με εντυπωσιακές επιθετικές ενέργειες, ισοφαρίζοντας σε 7-7 στο ημίχρονο. Η Ένωση δεν κατάφερε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση στο β’ μέρος, με αποτέλεσμα τελικώς να ηττηθεί με 12-10.

Στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στου διαιτητές ο βοηθός προπονητή της ΝΕΠ, Χρ. Αργυρόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-3, 2-4, 1-1.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη 1, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Κοβάσεβιτς 3, Τσιμάρα Ευφ., Μπεκρή, Ζαχαρίου.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ(Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση 1, Κουρέτα 6, Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη 1, Κεπενού, Ντάσιου 2, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ