Εθνικός – Ολυμπιακός 4-14: Τον «βούλιαξε» στο δεύτερο ημίχρονο

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-14: Τον «βούλιαξε» στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε λίγο μουδιασμένα στο ματς κόντρα στον Εθνικό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύο ταχύτητες πάνω και πήρε εύκολα το ματς με 14-4.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σήμερα τον Εθνικό για την 14η αγωνιστική της Α1 του Πόλο και πήρε τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο με 14-4, δείχνοντας εκ διαμέτρου αντίθετο πρόσωπο, σε σχέση με τα πρώτα 16 λεπτά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν λίγο «μουδιαμένοι» στο ματς, έχοντας ίσως στο μυαλό τους και το ματς με την Μπρέσια την Τρίτη (8/2) για το LEN Champions League.

Βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 4-3 στην ανάπαυλα, κάπου εκεί όμως σταμάτησαν να αστιεύονται. Με ένα τρομακτικό 11-0 σερί στην επανάληψη νίκησαν με διψήφια διαφορά τερμάτων.

Για τους ερυθρόλευκους ξεχώρισαν οι Φουντούλης, Φιλίποβιτς και Χρυσοσπάθης, σημειώνοντας ο καθένας τρία τέρματα, έχοντας δηλαδή σχεδόν όσα οι αντίπαλοι.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 0-4, 0-7.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Γκάτσος, Βαλλιανάτος, Παπαλουκάς, Παπαδόγκονας, Βιτέλλας 2, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος 1, Ζωγράφος, Ιωάννου, Δασόπουλος, Κοχείλας 1, Καραμπάτης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 3, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ