ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών 7-5

ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών 7-5

Πρώτο βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ που επικράτησε με 7-5 της ΝΕ Πατρών για το Κύπελλο Γυναικών στο πόλο.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο Γυναικών έκανε η ΑΕΚ που επικράτησε με 7-5 της ΝΕ Πατρών, στον 1ο Προημιτελικό. Οι «κιτρινόμαυρες», σε ένα παιχνίδι δύσκολων συνθηκών, κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, πατώντας «γκάζι» στο β’ ημίχρονο.

Η Ένωση πάει πλέον με το +2 στην Πάτρα, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση και θα τα καταφέρει σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας, αλλά και ήττας με 1 γκολ διαφορά. Σε περίπτωση ήττας με 2 τέρματα διαφορά θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, ενώ σε περίπτωση ήττας με μεγαλύτερο σκορ, θα μείνει εκτός συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Πάτρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-2, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ. Η Ένωση παρά το αρχικό σοκ, αντέδρασε και με δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου οκταλέπτου από της Κώτσια και Ευδοκία Τσιμάρα, ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκαν δίχτυα για περισσότερο από 5′. Τελικά, η Πασκάλ με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-2, 2:51 πριν το ημίχρονο, με την ΝΕ Πατρών να απαντά στην αμέσως επόμενη επίθεση (3-3).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, με δύο διαδοχικά γκολ της Πασκάλ η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ με 5-3, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-4, αλλά η Ευφροσύνη Τσιμάρα με όμορφο τελείωμα έκανε το 6-4. Το ντέρμπι… συνεχίστηκε, καθώς οι Πατρινές σκόραραν εκ νέου στην εκπνοή, μειώνοντας σε 6-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Κική Λιώση ζήτησε ιδιαίτερα δυναμική άμυνα, όπερ και εγένετο. Οι «κιτρινόμαυρες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ΝΕ Πατρών, κράτησαν το μηδέν πίσω και το γκολ της Στρατιδάκη διαμόρφωσε το τελικό 7-5.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-2, 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ