Εθνικός – Σαμπαντέλ 8-13

Εθνικός – Σαμπαντέλ 8-13

Με σκορ 8-13 ηττήθηκε η Γυναικεία Ομάδα του Εθνικού από την ισπανική Σαμπαντέλ στον Πειραιά στον πρώτο αγώνα της Προημιτελικής Φάσης της Ευρωλίγκας και το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού δεν κατάφερε να πετύχει την υπέρβαση στον Πειραιά, απέναντι στην πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ και με το τελικό 8-13, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά της Euroleague, είδε την πρόκριση να… απομακρύνεται. Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου.

Η Γιούντιθ Αρίθα με πέντε τέρματα αποτέλεσε «εφιάλτη» για την ελληνική ομάδα, η οποία αν και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο, δέχθηκε ένα καταστροφικό επιμέρους σκορ 2-9 στην επανάληψη…

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-6, 0-3

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη, Κοντονή 1, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκηστη Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 2, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς 1, Τζόνσον.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Έστερ Ράμος, Ορτίθ, Χάμες, Φαν ντερ Σλοτ, Σεράνο, Στέφενς 1, Σόχι, Γκαρσία 3, Φόρτσα 5, Κέουνινγκ 3, Πέρεθ, Γκονζάλες 1, Καράσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ