Γιαντράν – Ολυμπιακός 12-16

Γιαντράν – Ολυμπιακός 12-16

Ο Ολυμπιακός πήρε τον «τελικό» απέναντι στην Γιαντράν Σπλιτ επικρατώντας με 16-12 και συνεχίζει δυνατά στο μεγάλο του στόχο που είναι η είσοδος στο Final-8.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον «τελικό» απέναντι στην Γιαντράν Σπλιτ επικρατώντας με 16-12 και συνεχίζει δυνατά στο μεγάλο του στόχο που είναι η είσοδος στο Final-8 της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες και στο παιχνίδι κόντρα στην Γιαντράν στην Κροατία βρήκαν ξανά το καλό τους πρόσωπο και παίζοντας εξαιρετικά σε όλο το διάστημα του αγώνα δεν συνάντησαν κανένα εμπόδιο και πήραν μια άνετη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Γενηδουνιάς, οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα στην αναμέτρηση και τα τρία εξ αυτών στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει με 4 γκολ διαφορά.

Ο αγώνας

Μπορεί οι Κροάτες να ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με παίκτη παραπάνω στην επίθεση, όμως ο Ολυμπιακός από εκεί και πέρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και με τα τέρματα των Κολόμβου, Δερβίση, Γενηδουνιά και Μπούσλιε έφτασε γρήγορα στο 4-1 με τον Μάρινιτς να μειώνει σε 4-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Οι ερυθρόλευκοι στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου προηγήθηκαν με 5-2, αλλά η Γιαντράν με τον Χαρκόβ και τον Μπούτιτς μείωσαν με τον Κολόμβο να βάζει ξανά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα. Λίγο πριν το τέλος της περιόδου ο Φουντούλης έκανε το 7-5 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο Γκίλλας έκανε το 8-5 με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 8-6 και από εκεί και πέρα το σκορ ανέβηκε στο 10-6 με δύο συνεχόμενα γκολ του Γενηδουνιά. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ολοκλήρωσε το τρίτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 12-8.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν χαλάρωσε καθόλου και ήταν προσηλωμένος στον στόχο του μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να νικά με 16-12 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 3-5, 4-4

Γιάντραν: Πόντρουτς, Μπούριτς 1, Μάρινιτς 3, Κάγκαλι, Μπούτιτς 2, Πεΐκοβιτς, Μπούκιτς 1, Χάρκοβ 3, Ντέλιτ, Ντόμπουντ, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς, Άνιτς

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 3, Ζερδεβάς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ