Ολυμπιακός: «Στροφή» στο Κύπελλο και στην Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός: «Στροφή» στο Κύπελλο και στην Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Τετάρτη (23/2, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται την Τετάρτη (23/2) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη, την οποία υποδέχονται στις 19:30 (KOE TV) στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Στον προημιτελικό με τον ΝΟΒ, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του θεσμού, μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στο κολυμβητήριο του Λαιμού (2/3). Το Σάββατο (26/2), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία, στο δεύτερο ματς της φάσης των «8» της Euroleague, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

*Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη θα παίξουμε ένα σημαντικό ματς πριν τη Ντουναϊσβάρος. Αυτό θα μας βάλει σε ρυθμό, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Ουγγαρία. Ωστόσο, προηγείται το αυριανό ματς, στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ