Βλάχος: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη»

Βλάχος: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί της Γιαντράν με 16-12.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στο Final 4 του Champions League πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Σπλιτ, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν της Γιαντράν με 16-12.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του κυριάρχησε από το πρώτο οκτάλεπτο και ο Ολυμπιακός πέτυχε μια νίκη που τη χρειαζόταν πολύ, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

«Κάναμε με νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ, σε ένα σημείο πέντε αγώνων πριν το τέλος του ομίλου, που δεν χωράνε λάθη. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και περιμέναμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όμως ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και από το πρώτο οκτάλεπτο επικρατήσαμε, επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό, ήμασταν μπροστά στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε μία νίκη, η οποία θα μας χρησιμεύσει σίγουρα για την πρόκριση μας στο Final-8 του Champions League».

Από την πλευρά του ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ανέφερε: «Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια και την πρόκριση. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Έχουμε ένα μήνα και κάτι μέχρι τον επόμενο αγώνα με την Μπαρτσελονέτα, θα προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα, για να εμφανιστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ