Ρέθυμνο – Βουλιαγμένη 5-17

Ρέθυμνο – Βουλιαγμένη 5-17

Η Βουλιαγμένη δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, επικρατώντας με 17-5, και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου πόλο γυναικών που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Σαρωτική ήταν η Βουλιαγμένη κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, επικρατώντας με 17-5 και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου πόλο γυναικών που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα για να φτάσει στον πρώτο ιστορικό τελικό του κυπέλλου γυναικών στο πόλο.

Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο και ξέφυγε με διαφορά 7 γκολ (8-1). Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πάτησε…φρένο, χωρίς όμως το Ρέθυμνο να καταφέρνει να κλείσει ιδιαίτερα την ψαλίδα, ενώ πριν το φινάλε εκτόξευσε τη διαφορά στο τελικό 17-5.

Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Κούλχαας με τέσσερα τέρματα, ενώ για το Ρέθυμνο τρία γκολ πέτυχε η Καριπίδου.  Στον άλλο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου απόψε (Παρασκευή 30/3) στις 20:00.

Τα οκτάλεπτα, 0-4, 2-4, 1-3, 2-6
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Λιμπιτάκη, Καριπίδου Μ, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ελ. 1, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καριπίδου Ηρ. 3, Παναγιωτάκη.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1. Χυδηριώτη 3, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 3, Κοκκινάκη 1, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη 2, Κοτσιώνη, Νίνου Π. 1, Νίνου Ειρ 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ